Wij zoeken een Producer en Redacteur voor ODC14

Voor de organisatie van het jaarlijks terugkerende OpenDevelopmentCamp met een eigen online live talkshow programma zoeken wij een producer en redacteur.

het Open Development Camp (ODC14) gaat dit jaar plaatsvinden op 9 & 10 oktober in De Balie, Amsterdam (zie ook www.opendevelopmentcamp.org). Het is het 4e achtereenvolgende jaar dat dit Camp met succes wordt georganiseerd.

DE CONNECTORS ZOEKT PER DIRECT

  • Een producer die het leuk vindt de komende 2 maanden het event mee te helpen organiseren. We zoeken iemand die zorgvuldig is, open staat om aangestuurd te worden, en vleugels krijgt als hij grip krijgt op wat er nog moet gebeuren.
  • Een redacteur die de komende 2 maanden in het programma duikt, de sprekers en hun optredens in kaart brengt, en samen met OneWorld werkt aan de livestream uitzending waarin we de internationale sprekers live vanuit de Balie interviewen.

WAT JE ERVOOR TERUG KRIJGT

Een bak ervaring, een interessant netwerk van koplopers in de nieuwe wereld, een open en gezellig team om je eigen plek in in te nemen, een onwijs cool event, en heel veel fun!

Heb je interesse? Bel Stef 06-24812214, of Margreet 06-21210545

 

Over Open Development

  • We zien een verschuiving naar een open en delende maatschappij.
  • Technologie biedt gereedschappen voor deze verschuiving.
  • Beleid en wetgeving moeten deze vershuiving veilig stellen.
  • We noemen deze verschuiving Open Development

 

Waarom ODC14?

1.     ODC14 wil laten zien hoe verschillende sectoren (o.a. politiek, journalistiek, bedrijfsleven) de nieuwe technologische mogelijkheden toepassen, en de nieuwe beschikbare kennis en data inzetten, delen en verder ontwikkelen om de wereld slimmer, veiliger, gezonder te maken.

2.     ODC14 wil ook de gevaren laten zien. Want hoe doe je dat delen van kennis en data op een goede manier, die rekening houdt met rechten, wetgeving en veiligheid van betrokkenen? En wat voor uitdagingen kom je dan tegen?

3.     ODC14 wil deze sectoren samenbrengen zodat ze met elkaar de uitdagingen kunnen aangaan en met elkaar volgende stappen kunnen zetten in de mogelijkheden.

4.     ODC14 brengt mensen bij elkaar die normaal niet met elkaar in contact komen. Hun ervaringen en uitdagingen met de verschuiving naar open vormen de basis.

5.     ODC14 brengt deze mensen op nieuwe en ludieke manieren bij elkaar. Iedereen heeft een actieve rol.

6.     ODC14 organiseert co-creaties rondom concrete uitdagingen, om vervolgstappen te bieden die in organisaties genomen kunnen worden, om verder te gaan dan goede intenties en algemene toezeggingen, maar daadwerkelijk de mensen zelf te bereiken.

No comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *